Școala Postliceală Sanitară

Înființată în anul 2012, Școala Postliceală APRENDIS este o instituție de invățământ acreditată după cele mai noi standarde legislative aprobate de ARACIP și Ministerul Educației.

Fie că dorești să continui studiile după absolvirea liceului sau să obții o nouă calificare profesionalăAprendis este locul ideal în care îți poți începe cariera în domeniul medical.

La Școala Postliceală Aprendis vei beneficia de un program flexibil și de o echipă de profesori dedicați care îți vor îndeplini toate așteptările educaționale.

Școală Acreditată de Ministerul Educației

12 ani experiență în educație

Peste 500 de absolvenți

Specializările noastre

Școală Acreditată de Ministerul Educației

În urma absolvirii Școlii Postliceale Aprendis, vei obține o diplomă de absolvire recunoscută de Ministerul Educației.

Diploma de absolvire este recunoscută în România precum și în restul tărilor din Uniunea Europeană.

Școală acreditată de Ministerul Educației

În urma absolvirii specializării de Asistent medical generalist, vei obține o diplomă de absolvire recunoscută de Ministerul Educației.

Diploma de absolvire este recunoscută în România precum și în restul tărilor din Uniunea Europeană.

Profesorii noștri

Principiile noastre de învățare

Adaptare

Ne asigurăm că toate programele noastre rămân relevante și actualizăm constant materialele didactice pentru a reflecta ultimele evoluții din domeniul medical.

Transparență

Ne desfășurăm activitatea cu cea mai deschidere asigurându-ne că elevii noștri înțeleg exact ce primesc și care sunt așteptările de la începutul călătoriei lor educaționale cu noi.

Practică

Considerăm că practica este o parte integrantă a procesului de învățare, motiv pentru care stagiile de practică sunt proiectate pentru a asigura că fiecare elev poate transfera cunoștințele teoretice în competențe aplicabile.

Dedicare

Echipa noastră este formată din profesori cu experiență, aleși pentru expertiza lor și abilitatea de a transmite cunoștințe într-un mod care să fie ușor de înțeles și memorat.

Comunitate

Ne susținem elevii să se conecteze, să învețe unii de la alții și să formeze legături durabile care transcend sala de clasă.

Sustenabilitate

Ne asumăm responsabilitatea de a contribui la o lume mai bună, nu doar prin educație, ci și prin practici de afaceri sustenabile și implicare comunitară.

Data limită înscrieri

10 Septembrie

Prinde un loc în noua promoție!

racheta
Avantajele Școlii Postliceale Aprendis

Ce zic absolvenții despre noi

Andreea T.
Andreea T.
@facebook
Read More
“Aprendis este acea școală postliceală care îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a deveni un asistent medical de succes. Cursuri de calitate, stagii de practică interactive și profesori foarte bine pregătiți.”
Iliuță C.
Iliuță C.
@facebook
Read More
“Sunt foarte multe motive pentru care recomand această școală postliceală din Iași. Pentru mine cel mai mult a contat încrederea și profesionalismul oferit de personalul acestei școli.”
Diana B.
Diana B.
@facebook
Read More
“Sunt elevă în anul II de studiu la Școala Postliceală Aprendis și din ce am experimentat până acum vă pot spune că este o școală minunată. Profesorii sunt implicați și îți oferă suport în toate activitățile școlare.”
Roxana T.
Roxana T.
@facebook
Read More
“Sunt elevă în anul II de studiu la Școala Postliceală Aprendis și din ce am experimentat până acum vă pot spune că este o școală minunată. Profesorii sunt implicați și îți oferă suport în toate activitățile școlare.”
Andreea I.
Andreea I.
@facebook
Read More
“Mi-am dorit dintotodeauna să fiu asistent medical. Mă bucur că am ales Școala Postliceală Aprendis pentru că e un loc în care am putut să învăț într-un mediu plăcut. Stagiile de practică sunt interesante si profesorii coordonatori sunt mereu alături de noi.”
Gabriela C.
Gabriela C.
@facebook
Read More
“Am ales Școala Postliceală Aprendis din dorința de a-mi continua studiile în domeniul medical. Flexibilitatea programului de studiu, implicarea profesorilor și respectul cu care toți elevii sunt tratați m-au convins de la bun început că am făcut cea mai bună alegere.”

Galerie foto

Partenerii noștri

Informații utile

Școală Postliceală Sanitară Aprendis  este Acreditată conform Ordinul Ministerului Educației Naționale nr. 5621 din 25.10.2016.

√ Taxa de înscriere: 100 lei.
√ Asistent medical generalist: 3.900 lei
√ Asistent medical balneofiziokinetoterapie: 3.200 lei

Taxa nu se modifică parcursul anului școlar și nici pe parcursul celor 3 ani de studiu, conform prevederilor contractuale.

Pentru încrierea la Școala Postliceală Sanitară Aprendis va trebui să depui următoarele documente:

√ Buletin
√ Diplomă de studii- certificat de absolvire liceu SAU diplomă de Bacalaureat
√ Certificat de naștere
√ Certificat de căsătorie- în cazul schimbării numelui din certificatul de naștere va trebui să completezi dosarul de înscriere cu certificatul de căsătorie.
√ Adeverință medicală cu menţiunea „apt pentru studii”- în original
√ Fotografii tip buletin (2)
√ Plata taxei de înscriere: 100 Ron

Admiterea la Școala Postliceală Sanitară Aprendis se face pe bază de dosar.

Diplomele de studiu sunt recunoscute la nivel național și internațional. Deoarece Școala Postliceală Sanitară ”Aprendis” este Acreditată conform Ordinului MENCS nr. 5621 din 25.10.2016, actele de studii pe care le eliberăm poartă antetul Ministerului Educației și au aceeași regim ca actele de studii eliberate în învățământul de stat.

DA, vă puteți înscrie, urma și absolvi studiile postliceale întrucât Legea Educației Naționale nr. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare prevede la art. 44 alin. (9): “Au dreptul să se înscrie în învățământul postliceal (…) , absolvenții de liceu cu sau fără diplomă de bacalureat.”

Da, în măsură în care orarul de desfășurare a cursurilor, nu se suprapune.

Da, în măsură în care orarul de desfășurare a cursurilor, nu se suprapune.

NU, întrucât condițiile de absolvire sunt similare cu condițiile de admitere. Puteți urma și absolvi studiile postliceale cu sau fără diplomă de bacalureat. Nu există obligativitatea susținerii examenului de bacalaureat sau a promovării acestuia până la finalizarea studiilor postliceale.

Cu toate acestea, Școala Postliceală Sanitară Aprendis în calitatea de instituție de învățământ recomandă cursanților săi care nu au promovat  examenul de bacaluareat să se prezinte la sesiunile organizate de MEN în vederea susținerii examenului.

Cursurile școlii postliceale sanitare Aprendis se desfășoară după-amiază, de luni până vineri.

Orarul va fi comunicat cu o săptămâna înainte de începerea anului școlar.

Stagiile de pregătire practică se desfășoară, în spitalele din Județul Iași precum și la sediul școlii în laboratorul de nursing.

În vederea asigurării unui număr cât mai mare de locuri de muncă pentru absolvenții săi, Școala Postliceală ”Aprendis” a încheiat numeroase parteneriate cu agenți economici din domeniul sanitar de pe raza Municipiului Iași. În cadrul acestor parteneriate, elevii își desfășoară stagiile de pregătire practică și au posibilitatea de a se familiariza cu potențialele locuri de muncă, fapt care, cu siguranță, reprezintă un avantaj, la angajare.

De asemenea, pe parcursul celor trei ani de școlarizare vă veți întâlni în cadrul unor sesiuni organizate de Școala Postliceală Sanitară ”Aprendis”, cu reprezentați ai unor instituții din Germania, Italia, Anglia, Norvegia și Olanda, în vederea prezentării condițiilor și a ofertelor de angajare în unitățile sanitare din aceste țări.

Prinde un loc în noua promoție
Completează formularul de înscriere și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile cu privire la organizarea cursului, traineri, precum și alte detalii importante.