Adaug─â aici textul pentru subtitlu

Curs Manager Proiect

Tipul cursului :

Autorizat – Online

Data de începere:

25 Martie 2023

Durat─â:

4 săptămâni

Program: S-D, 10:00 – 14:00

Program:

S-D, orele: 10:00 – 15:00 

Locuri disponibile: 6

Pre╚Ť: 920 lei

La Aprendis am conceput un curs de Manager proiect ideal pentru toate persoanele care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu.

Structura cursului ofer─â prezentarea legisla╚Ťiei la zi ├«nso╚Ťit─â de aplica╚Ťii practice cu privire la planificarea, implementarea, coordonarea ╚Öi monitorizarea diferitelor proiecte de finan╚Ťare: Start up, Erasmus POCU, POR, PNDR ╚Öi EA GRANTS.

În cadrul cursului se vor prezenta Matricea Eisenhower, graficul Grantt, managementul timpului, riscurilor și a resurselor umane, analiza SWOT și obiectivele SMART din cadrul unui proiect

Aplica╚Ťiile practice v─â vor permite elaborarea documentelor cheie din dosarul managerului de proiect, precum cererea de finan╚Ťare, graficul gantt, bugetul proiectului, contractul de finan╚Ťare, acordul de parteneriat, cererea de plat─â, cererea de rambursare, raportul tehnico ÔÇô financiar, execu╚Ťia bugetar─â, notific─âri ╚Öi alte acte adi╚Ťionale.
Cum se desfășoară cursurile?

Cursul de Manager proiect se desf─â╚Öoar─â online- live ├«n sistem de video-conferin╚Ť─â prin intermediul aplica╚Ťiei ZOOM.

Examenul de absolvire

Examenul de absolvire se desfășoară online și constă în două probe: test grilă și predare proiect.

Certificatul de absolvire

Cursul de Manager proiect este autorizat ANC ╚Öi certificatul de absolvire este recunoscut la nivel na╚Ťional ╚Öi european.

Modalit─â╚Ťi de plat─â

Pre╚Ťul cursului se poate achita ├«n dou─â rate egale ╚Öi include taxa de examinare ╚Öi eliberare a certificatului de absolvire.

Beneficiile cursului de Manager proiect

Fie c─â e╚Öti la ├«nceput de drum sau vrei s─â te specializezi ├«n acest domeniu, ├«╚Ťi vom oferi un, curs practic ╚Öi u╚Öor de ├«n╚Ťeles care te va ajuta ├«n dezvoltarea profesional─â.

Specializare:

Pentru cei care doresc s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n managementul proiectelor, acest curs de specializare este esen╚Ťial pentru a se familiariza cu procedurile ╚Öi regulile specifice domeniului.

Cunoștinte actualizate:

├Än cadrul cursului vei ├«nv─â╚Ťa cum s─â creezi un plan de proiect bine structurat, cum s─â ├«╚Ťi gestionezi eficient resursele ╚Öi cum s─â folose╚Öti intrumentele de monitorizare a unui proiect.

Certificat de naștere

În cazul schimbării numelui din certificatul de naștere va trebui să completezi dosarul de înscriere cu certificatul de căsătorie.

Abordarea practic─â:

Programa cursului con╚Ťine aplica╚Ťii practice care te vor ajuta s─â aplici ceea ce ├«nve╚Ťi ├«n activitatea ta zilnic─â.

Cazier judiciar

Pentru ├«nscrierea la cursurile de ├«nso╚Ťitori de bord va trebui s─â ai cazierul judiciar f─âr─â men╚Ťiuni.

Oportunit─â╚Ťi de carier─â:

Absolvirea unui curs de manager proiect te poate ajuta s─â evoluezi profesional la locul de munc─â sau s─â- ╚Ťi deschizi propria afacere de consultan╚Ť─â ├«n managementul proiectelor.

Ce vei ├«nv─â╚Ťa la cursul de Manager proiect:

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor!

Acte pentru înscriere

Pre╚Ťul cursului include

Curs Autorizat

Echipa noastr─â

Primul pas c─âtre o carier─â de succes este preg─âtirea ta.

Solicit─â mai multe informa╚Ťii despre curs de Manager Proiect ╚Öi unul dintre colegii no╚Ötri te va contacta ├«n cel mai scurt timp.

Câteva păreri
din partea cursan╚Ťilor

De ce s─â alegi cursurile de Manager proiect la Aprendis

Experien╚Ť─â

Pentru noi educa╚Ťia este o pasiune c─âreia ne-am dedicat din anul 2008.

Cursuri autorizate

De Ministerul Educa╚Ťiei Na╚Ťionale.

Calitate

Folosim un stil de predare interactiv bazat exemple practice care te vor face s─â ├«n╚Ťelegi fiecare lec╚Ťie.

Suport educa╚Ťional

Vei primi îndrumări din partea formatorului pe tot parcursul cursului.

Networking

├Ä╚Ťi vom oferi acces la un grup privat al cursului, unde vei face schimb de experien╚Ť─â ╚Öi vei putea aborda subiecte din cadrul cursului cu ceilal╚Ťi colegi.

Program flexibil

Cursurile se desfășoară în timpul săptămânii după amiază și în weekend.

Traineri cu experien╚Ť├ó

╚śi pasiona╚Ťi de educa╚Ťie.

Garan╚Ťia calit─â╚Ťii

├Ä╚Ťi garant─âm calitatea cursurilor cu returnarea a 100% din taxa de ╚Öcolarizare.

├Ä╚Ťi oferim garan╚Ťia calit─â╚Ťii.

├Änscrie-te la cursurile noastre ╚Öi dac─â dup─â prima s─âpt─âm├ón─â de training vei dori s─â te retragi, ├«╚Ťi vom returna 100% din taxa de ╚Öcolarizare.

Informa╚Ťii utile

Un curs de manager de proiect este ideal atat pentru persoanele care doresc s─â- ╚Öi dezvolte abilitatile si cunostintele necesare pentru a gestiona proiecte, cat si pentru cele cu experienta, care doresc sa- si perfec╚Ťioneze cuno╚Ötin╚Ťele in acest domeniu. Prin participarea la acest curs, vei ├«nv─â╚Ťa metode ╚Öi tehnici eficiente de management a proiectelor ╚Öi ├«╚Ťi vei dezvolta abilit─â╚Ťile necesare pentru a planifica, organiza ╚Öi controla proiectele cu succes.

Pentru încrierea la cursul de Manager proiect umane va trebui să depui în copie următoarele documente:
ÔłÜ Diplom─â de licen╚Ť─â;
ÔłÜ Act de identitate;
ÔłÜ Certificat de na╚Ötere;
ÔłÜ Certificat de c─âs─âtorie, ├«n cazul schimb─ârii numelui.

Cursul de Manager proiect se poate achita integral sau în rate prin virament bancar.

Cursul de Manger proiect este autorizat ANC. Certificatele de absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii ╚Öi Ministerul Educa╚Ťiei la nivel na╚Ťional precum ╚Öi la nivel European.

Dup─â absolvirea cursului de manager proiect vei avea oportunitatea de a profesa ├«n cadrul unei companii sau ONG pe pozi╚Ťiia de manager de proiect, lider de echip─â sau responsabil cu proiecte ├«n diferite industrii, cum ar fi construc╚Ťii, IT, servicii sau produc╚Ťie.
De asemenea, competen╚Ťele dob├óndite ├«n cadrul te pot ajuta s─â-╚Ťi deschizi propria afacere ╚Öi s─â oferi servicii de management de proiect ca freelancer, lucr├ónd cu mai multe organiza╚Ťii sau companii.

Clien╚Ťii no╚Ötri
Prinde un loc în noua grupă
Completeaz─â formularul de ├«nscriere ╚Öi te vom contacta ├«n cel mai scurt timp pentru a-╚Ťi oferi toate informa╚Ťiile cu privire la organizarea cursului, traineri, precum ╚Öi alte detalii importante.
2-2-2
Alte cursuri
Care ar putea s─â te intereseze

Curs Contabil

├Änva╚Ť─â contabilitate de la 0 ├«n cadrul unui curs complet cu practic─â 90%.

Cursul de contabil ofer─â participan╚Ťilor o abordare practic─â ├«n programul WinMentor cu privire la: ├«ntocmirea ╚Öi completarea documentelor primare, ├«ntocmirea balan╚Ťei de verificare ╚Öi a declara╚Ťiilor lunare, trimestriale semestriale,anuale, precum ╚Öi alte opera╚Ťiuni contabile importante.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 890 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Formator

Începe o carieră în domeniul formării profesionale sau a trainingurilor și workshopurilor de specialitate.

Cursul de Formator este dedicat at├ót ├«ncep─âtorilor precum ╚Öi persoanelor care au deja o experien╚Ť─â didactic─â ╚Öi doresc s─â- ╚Öi imbunat─â╚Ťeasc─â cuno╚Ötin╚Ťele ├«n acest domeniu.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 3 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 890 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Inspector resurse umane

├Änva╚Ť─â cum s─â ├«ntocme╚Öti corect toate documentele de resurse umane ╚Öi s─â lucrezi ├«n programul Revisal.

La Aprendis am conceput un curs complet pentru ocupa╚Ťia de "Inspector referent resurse umane" care cuprinde: cadrul legislativ actualizat, instruire practic─â, spe╚Ťe legislative, salarizarea angaja╚Ťilor ╚Öi programul REVISAL.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 890 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Cadru tehnic PSI

├Änva╚Ť─â organizarea, monitorizarea ┼či controlarea activit─â┼úilor de prevenire ┼či stingere a incendiilor.

Cursul Cadru tehnic PS.I. este avizat de I.G.S.U. ╚Öi reprezin─â un program de perfec╚Ťionare care v─â ajut─â s─â intelegeti si s─â aplica╚Ťi cadrul legal: Legea 307/2006 privind ap─ârarea ├«mpotriva incendiilor ╚Öi OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea normelor generale de aparare ├«mpotriva incendiilor.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 750 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Inspector SSM

├Änva╚Ť─â s─â completezi carnetele de protec╚Ťia muncii ╚Öi s─â faci instructajul angajatilor.

Cursul Inspector SSM este ideal pentru persoanele care doresc s─â se formeze sau s─â specializeze ├«n acest domeniu ╚Öi v─â ofer─â toate cuno╚Ötin╚Ťele de de baz─â pe linia securit─â╚Ťii ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii ├«n munc─â precum ╚Öi abilitatea de aplicare corect─â a a no╚Ťiunilor de baz─â ├«n activitatea de protec╚Ťie a muncii.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 890 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Make- up

├Änva╚Ť─â cele mai cunoscute stiluri de machiaj ╚Öi transform─â-╚Ťi pasiunea ├«ntr-o carier─â de succes.

Profesia de Make-up Artist este una modern─â ╚Öi dinamic─â, motiv pentru care la Aprendis am conceput un curs de Make up ├«n cadrul c─âruia ve╚Ťi ├«nv─â╚Ťa s─â respecta╚Ťi toate tehnicile ╚Öi regulile specifice mai multor tipuri de machiaj.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 1.600 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Curs Stilist unghii

├Änva╚Ť─â cele mai noi tendin╚Ťe pentru manichiur─â simpl─â ╚Öi semipermanent─â.

├Än cadrul cursurilor de Stilist protezist de unghii, ve╚Ťi ├«nv─â╚Ťa s─â realiza╚Ťi unghii false cu gel care s─â arate c├ót mai natural ╚Öi s─â v─â alege╚Ťi materialele necesare, astfel ├«nc├ót s─â obtine╚Ťi unghii durabile ╚Öi s─â oferi╚Ťi servicii de calitate.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 2 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 1.500 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Cursuri IT

Indiferent de specializarea anterioar─â ╚Öi tu po╚Ťi ├«nv─â╚Ťa programare sau testare software.

├Än cadrul Academiei de programatori oferim cursuri IT interactive, cu aplica╚Ťii practice, concepute special pentru to╚Ťi cei care vor s─â ├«nceap─â o carier─â ├«n acest domeniu.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 750 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

╚ścoal─â postliceal─â sanitar─â

Alege o carieră sigură și de viitor în domeniul medical.

Fie c─â dore╚Öti s─â continui studiile dup─â absolvirea liceului sau s─â ob╚Ťii o nou─â calificare profesional─â, Aprendis este locul ideal ├«n care ├«╚Ťi po╚Ťi ├«ncepe cariera ├«n domeniul medical.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 3 ani, Pre╚Ť: 3.000 Lei
Afl─â mai multe informa╚Ťii

Cursuri ├Änso╚Ťitor de bord

Alege o carier─â la ├«n─âl╚Ťime.

La Aprendis am conceput un curs complet, livrat de instructori cu experien╚Ť─â ╚Öi pasiona╚Ťi de educa╚Ťie, ideal pentru toate persoanele care vor s─â devin─â ├«nso╚Ťitori de bord.

Prinde loc în noua grupă

Durat─â: 4 s─âpt─âm├óni, Pre╚Ť: 1.490 eur
Afl─â mai multe informa╚Ťii