Aprendis

Istoric


Aprendis este un centru de formare profesională recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări din România, cu o experiență de 10 ani în domeniul formării profesionale și peste 7.000 de absolvenți a programelor de formare profesională pe care le oferă.

Principalele cursuri de formare profesională pe care le desfășurăm sunt în domeniul resurselor umane, economic, prevenirii și stingerii incendiilor, securitatea muncii și comerț cu implicare în servicii complementare de consultanță și instruire profesională.

Misiune


Ne propunem să oferim soluții eficiente și de calitate în domeniul educației pentru clienți și companii.

Folosim tehnici de predare eficiente, susținem ideile inovative și actionăm responsabil pentru valorificarea serviciilor oferite clienților nostri.

Simțim nevoia de dezvoltare continuă și dorim să oferim oamenilor o gamă largă de cursuri de formare profesională cu ajutorul cărora să se poată califica în meserii eficiente, competitive și mai ales, profitabile.

Astfel Aprendis își dorește să contribuie la dezvoltarea verticală a fiecărui individ prin deschiderea accesului către noi meseriii și oportunități pe plan profesional.

Viziune


Aprendis își propune să devină unul dintre cele mai dinamice centre de formare profesională din România și să își creeze o poziție consolidată în zona Moldovei.

Valori


Onestitate și integritate

Vrem să adoptăm un comportament adaptat la cele mai înalte standarde,caracterizat prin onestitate și corectitudine în toate aspectele muncii. Totodată, pentru a oferi informații corecte și de actualitate, suntem permanent la curent cu noutățile legislative în domeniile în care ne desfășurăm activitatea.

Pasiune

Suntem motivați de pasiunea de a reuși și ghidați de excelență, de cele mai înalte standarde, precum și dedicați pentru eficiență și calitate fără compromisuri. Suntem pasionați de excelența serviciilor noastre pentru că noi credem că Aprendis există din cauza și pentru oamenii pe care îi servește.

Pasiunea pentru domeniul în care activăm și convingerea că serviciile și cursurile noastre au un rol major în dezvoltarea profesională a oricărei persoane ne determină să lucrăm pentru menținerea standardelor promovate de companie.

Ambiție

Fiecare dintre noi este un model de urmat prin competență, creativitate și spirit de echipă. Ne folosim aptitudinile pentru a îmbina viteza de reacție cu soluția corectă în încercarea de a răspunde oricăror provocări și oportunități care ne ies în cale.

Curaj

Evoluția necesită curaj. Curajul este ceea ce ne conduce să acceptăm noi provocări și să ne autodepășim.Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67,
Casa Cărţii – etajul 2
(intrarea pe lângă Oficiul Poștal)

(+4) 0758.877.477
[email protected]
Facebook
Datele companiei

SC EUROASIA SRL
CUI: 23677741; J22/1150/2008
IBAN: RO42BTRL02401202K38828XX