Aprendis

Istoric


Aprendis este marcă înregistrată a companiei EUROASIA și reprezintă divizia de educație. Aprendis este Centru de formare profesională autorizat de Ministerul Educației, Școală postliceală sanitară acreditată de Ministerul Educației și Organizație de pregătire în domeniul aviației acreditată de Agenția Uniunii Europene pentru Siguranță a Aviației (E.A.S.A.).

În cei 11 ani de activitate la Aprendis s-au școlarizat peste 7.000 de cursanți și în momentul de față oferta educațională cuprinde 15 programe de formare profesională.profesională.

Misiune


Ne propunem să oferim soluții eficiente și de calitate în domeniul educației pentru clienți și companii.

Folosim tehnici de predare eficiente, susținem ideile inovative și actionăm responsabil pentru valorificarea serviciilor oferite clienților nostri.

Simțim nevoia de dezvoltare continuă și dorim să oferim oamenilor o gamă largă de cursuri de formare profesională cu ajutorul cărora să se poată califica în meserii eficiente, competitive și mai ales, profitabile.

Astfel Aprendis își dorește să contribuie la dezvoltarea verticală a fiecărui individ prin deschiderea accesului către noi meseriii și oportunități pe plan profesional.

Viziune


Aprendis își propune să devină unul dintre cele mai dinamice centre de formare profesională din România și să își creeze o poziție consolidată în zona Moldovei.

Valori


PASIUNE
Pasiunea produce excelență și exelența oferă satisfacție.

INTEGRITATE
Ne tratăm clienții cu respect și valorificăm munca în echipă.

CURAJ
Evoluția necesită curaj. Curajul este ceea ce ne conduce să acceptăm noi provocări și să ne autodepășim.

AMBIȚIE
Răbdarea, perseverenţa şi entuziasmul alcătuiesc o combinaţie imbatabilă pentru succes.Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67,
Casa Cărţii – etajul 2
(intrarea pe lângă Oficiul Poștal)

(+4) 0758.877.477
[email protected]
Facebook
Datele companiei

SC EUROASIA SRL
CUI: 23677741; J22/1150/2008
IBAN: RO42BTRL02401202K38828XX