Cursuri Stewardese Iași Acreditate EASA 07 Octombrie 2019

În premieră la Iași s-a deschis prima Școală de Stewardese din regiunea Moldovei. Centrul de formare profesională Aprendis și-a mărit oferta educațională fiind autorizat recent ca și Organizație de pregătire în domeniul aviației pentru cursurile de Membru echipaj de cabină/ Stewardese.

Toate persoanele care doresc să lucreze în domeniul aviației au acum oportunitatea de a urma la Iași cursuri de Stewardese acreditate de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației (EASA).

Deținerea unui atestat de Membru echipaj de cabină/ Stewardese este obligatoriu pentru toate persoanele care doresc să profeseze în acest domeniu în spațiul uniunii Europene și constituie un avantaj major la interviurile de angajare organizate de companiile aeriene din Orient.

Cursurile durează aproximativ o lună de zile și sunt susținute de instructori certificați cu carieră în aviație.

În cadrul cursurilor se vor studia noțiuni de: teoria zborului, meteorologie, relația cu pasagerii, securitate în aviație, transporturi de bunuri periculoase, legislație specifică în aviație și teorie și practică în supraviețuire în caz de foc și fum, supraviețuire în caz de amerizare și acordare de prim ajutor.

După absolvirea cursurilor toți participanții vor fi pregătiți pentru a putea susține examenul de atestat pentru Membru echipaj de cabină care se va desfășura la Autoritatea Aeronautică Română.

În momentul de față domeniul aviației este unul în continuă expansiune ce oferă oportunități multiple de angajare în condiții foarte avantajoase, motiv pentru care din ce în ce mai mulți tineri aleg o profesie în aceast segment de activitate.

Cursurile sunt adresate atât fetelor cât și băieților iar cerințele pentru selecție sunt: cunoașterea limbii engleze, aspect fizic plăcut, stare de sănătate excelentă și proporționalitate între înălțime și greutate.

Centrul de formare profesională Aprendis va începe prima grupă pentru cursurile de Stewardese pe data de 07 Octombrie 2019.

Prețul cursurilor este de 1500 euro.

Mai multe informații puteți afla și pe site-ul lor: www.aprendisfly.com

Prețul cursului include:

√ Simulator First Aid (acordare de prim ajutor)
√ Simulator ditching (antrenament supraviețuire în apă)
√ Simulator firefighting (antrenament în caz de fum și foc)
√ Ședință de grooming (machiaj, ținută, coafură)
√ Consultanță pentru realizarea Cv- ului
√ Pregătirea pentru interviul de angajare
√ Cursul poate fi achitat integral sau in rate: cash, online prin POS sau cu starBT, fară comision

Prinde loc în noua grupă!
Cursul începe pe: 7 Oct 2019
Înscrie-te acum!


Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 67,
Casa Cărţii – etajul 2
(intrarea pe lângă Oficiul Poștal)

(+4) 0758.877.477
[email protected]
Facebook
Datele companiei

SC EUROASIA SRL
CUI: 23677741; J22/1150/2008
IBAN: RO42BTRL02401202K38828XX