Contactati-ne: (+4) 0758.877.477 | [email protected]

Limba Germană

Mai multe detalii....

  Iași, În curând

  Pret: 400 lei

   

  Odată cu integrarea în Uniunea Europeană orizontul de muncă s-a deschis foarte mult. Acum avem marea posibilitate de a studia sau de a ne angaja pe teritoriul ţărilor care fac parte din Uniune. În contextul în care companiile din România au parteneri sau clienţi străini,cunoaşterea unei limbi străine creşte şansele unui candidat la angajare. Cel puţin o limbă străină este necesară pentru angajare, cu atât mai mult cu cât ne dorim să evoluăm ierarhic şi vrem să nu ne limităm doar la poziţiile de începători.

  Cu o populaţie de 83 miliaone de locuitori, Germania este cea mai populată naţie a Uniunii Europene. Limba Germană este este una dintre cele trei limbi de lucru ale Comisiei Europene şi limbă oficială şi în Austria, Elveta, Luxemburg şi Liechtenstein. De asemenea , este limba nativă a populatiei concentrate în zone precum Elveţia, nordul Italiei, estul Belgiei, Ţările de Jos ,Danemarca, estul Franţei, părţi ale Poloniei, Republica Cehă, Rusia , România şi în alte părţi ale Europei.

  Germania este a patra putere economică din lume, o putere extraordinară în Uniunea Europeană şi unul dintre partenerii tradiţionali de business ai României. În România, limba Germană este una foarte căutată, datorită prezenţei unui număr important de investitori din Germania.

  Germania a adus României al doilea cel mai mare număr de investitori străini. Peste 20.000 de firme care activează în ţara noastră au capital german cu ar fi: Kaufland, Metro, Selgros, Continental, Rewe Romania, Bosch, Daimler,Billa, Draxlmaier, Deutsche Telekom, ThyssenKrupp, Allianz, E.O.N., etc. Având în vedere aceste lucruri, cunoaşterea limbii germane vă oferă o sansă de angajare în ţară sau în străinătate.
  Fie că vrei să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, să te descurci mai bine la job sau să te pregătești pentru examenele lingvistice, vei beneficia de un curs stimulativ, structurat în lecții relevante care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.

  Materia nivelurilor de utilizare se parcurge astfel:
  Nivelurile A1 si A2 se parcurg în două module ce cuprind câte 6 (sase) saptamani + 1/2;
  Nivelurile B1, B2 şi C1 se parcurg in trei module, ce cuprind câte 10 (zece) săptămâni.

  Pentru limba Germană, Centrul Aprendis organizează cursuri structurate pe module de pregătire pentru/în vederea obţinerii certificatului internaţional Goethe-Zertifikat: Start Deutsch

  Start Deutsch 1– Nivelul A1: 40 ore – 450 lei
  Start Deutsch 2– Nivelul A2: 40 ore – 450 lei
  ZD (Zertifikat Deutsch)– nivelul B1: 60 ore – 650 lei
  ZDfB (Zertifikat Deutsch für den Beruf)– Nivelul B1-B2: 60 ore – 650 lei
  Test DaF – Nivelul B2-C1: 60 ore – 650 lei

  Certificatele internaţionale de limbi străine atestă nivelul de cunostinţe în conformitate cu normele internaţionale de evaluare şi reprezintă un avantaj sau în unele cazuri o condiţie obligatorie pentru admiterea la studii sau angajare în străinătate.

  Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

  Înscrie-te la cest curs! Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  Back to Top
  Enter your Infotext or Widgets here...