Contactati-ne: (+4) 0758.877.477 | [email protected]

Limba Engleză

Mai multe detalii....

  Iași, În curând

  Pret: 400 lei

   

  Odată cu integrarea în Uniunea Europeană orizontul de muncă s-a deschis foarte mult. Acum avem marea posibilitate de a studia sau de a ne angaja pe teritoriul ţărilor care fac parte din Uniune. În contextul în care companiile din România au parteneri sau clienţi străini,cunoaşterea unei limbi străine creşte şansele unui candidat la angajare. Cel puţin o limbă străină este necesară pentru angajare, cu atât mai mult cu cât ne dorim să evoluăm ierarhic şi vrem să nu ne limităm doar la poziţiile de începători.

  Limba Engleză este limba oficială în cele mai multe ţări ale lumii. Se vorbeşte aproape oriunde în lume, din Noua Zeelandă, Australia şi Statele Unite, până în Marea Britanie, Zimbabwe, Caraibe, Hong Kong, Africa de Sud sau Canada.Se estimează că numărul de persoane din lume care folosesc limba engleză pentru a comunica în mod regulat este de 2 miliarde.

  Limba engleză este pe departe cea care nu trebuie să lipsească din CV. De preferat, ar fi ca ea să fie însoţită de cel puţin alta, deoarece astfel poate un candidat să se diferenţieze de altul la un interviu. Mai mult decât o limba straină, engleza a devenit limba comunicarii, afacerilor, tehnologiei si internetului pretutindeni.  Pe lângă engleză, apar şi alte limbi străine care ţin fie de domeniu, fie de prezenţa preponderentă a unor investitori în diferite zone ale ţării. Cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj şi în unele cazuri, o condiţie obligatorie pentru angajare în cadrul companiilor din România şi străinătate.

  Fie că vrei să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, să te descurci mai bine la job sau să te pregătești pentru examenele lingvistice, vei beneficia de un curs stimulativ, structurat în lecții relevante care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
  Pentru limba Engleză, Centrul Aprendis organizează cursuri structurate pe module de pregătire pentru/în vederea obţinerii certificatului internaţional Cambridge. Materia nivelurilor de utilizare se parcurge astfel:

  Nivelurile A1 si A2 se parcurg în două module ce cuprind câte 6 (sase) saptamani + 1/2;
  Nivelurile B1, B2 şi C1 se parcurg in trei module, ce cuprind câte 10 (zece) săptămâni.

  Limba Engleză- Cambridge  

  Beginner (A1):                                                                          40 ore – 400 lei
  Elementary/Pre-intermediate: KET – Key English Test (A2): 40 ore – 450 lei
  Intermediate: PET – Preliminary English Test (B1):               60 ore – 650 lei
  Upper-intermediate: FCE – First Certificate Exam (B2):       60 ore – 650 lei
  Advanced: CAE – Cambridge Advanced Exam (C1):             60 ore – 650 lei

  Certificatele internaţionale de limbi străine atestă nivelul de cunostinţe în conformitate cu normele internaţionale de evaluare şi reprezintă un avantaj sau în unele cazuri o condiţie obligatorie pentru admiterea la studii sau angajare în străinătate.

  Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor.

  Înscrie-te la cest curs! Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  Back to Top
  Enter your Infotext or Widgets here...